КОНТИКИ - Контрол на складови и битови вредители

Контрол на складови и битови вредители

Растително-защитни и биоцидни препарати. Фумигация
Дератизация, Дезинсекция и Дезинфекция

Дератизация

Фирма КОНТИКИ е от основоположниците на професионалната дератизация в България, начело със старши научен сътрудник I степен проф. Христо Анастасов Контев.
През социализма проф. Христо Анастасов Контев изпитва в цяла България редица химични вещества от западните фирми, за контрол на битови и полеви гризачи. Внедрява в България антикоагулантните за употреба като нов съвременен метод за контролиране на популацията от гризачи.

Като безспорен лидер в дератизацията от десетилетия насам КОНТИКИ извършва професионални обработки срещу гризачи на територията на цяла Североизточна България.

Дератизацията метод и средства за унищожаване на гризачи – резервоари на инфекции и вредители на селскостопанско и друго имущество.Основната цел на дератизацията е да се постигне трайно освобождаване на цели райони или стопанства от гризачи. 

КОНТИКИ ООД работи съгласно наредба № 1 от 5 януари 2018 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции,дезинсекции и дератизации. 

Специалистите на КОНТИКИ ООД могат да извършат дератизация във вашият обект при заявка от ваша страна.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОТ КОНТИКИ ПРИ ОБРАБОТКА (ДЕРАТИЗАЦИЯ)?

Първо инспектираме обекта Ви, за да идентифицираме вредителите и да определим откъде навлизат те.
Рискът трябва да бъде оценен – специалистите ни ще вземат предвид какъв е обекта Ви, в каква сграда се намира и каква е околността.

Нашите специалисти са експерти в това, което правят и ще намерят най-доброто решение за Вашата собственост.
След обработката ще Ви бъдат предписани мерки, които да вземете, за да се защитите от бъдещи нападения.

За клиенти на КОНТИКИ които имат сключен договор за ДДД дейност, при възникнала ситуация в обекта Ви нашите специалисти ще реагират в рамките на 24 часа.