Меню

Магазин


Магазин
Online Магазин КОНТИКИ:

          Предлага широка гама биоцидни продукти за контрол на вредни гризачи и насекоми. Предлагаме водещи продукти на световни производители. Продуктовата ни гама е лимитирана, до изпитани и тествани продукти от нашите водещи ръководители на обработки и агроном РЗ. С гарантиран и доказан ефект, при спазване на правилното им приложение. 

          Дезинфектанти и почистващи продукти на водещи производители. Продуктите, които предлагаме са тествани и изпитани. Качествените продукти са най - доброто средството за превенция и контрол при почистването и дезинфекцията.

          Всички продукти са работещи, доказани и изпитани от нашите специалисти. КОНТИКИ се ръководи от специалист, Агроном растителна защита АУ-Пловдив; Ръководител ДДД услуги - НЦЗПБ; Техник-Технолог в хранително-вкусовата промишленост - Зърносъхранение, зърнопреработка и производство на фуражи. Решенията за продажба и работа с биоцидните и растително-защитните продукти се извършват съвместно с наши партньори, колеги и приятели от академични и научни среди.

          Всички наши клиенти могат да получат допълнителна консултация за употреба за продуктите и услугите, които сме представили в нашият онлайн магазин и информационнна платформа. Поради естеството на натовареното ни  ежедневието Ние предпочитана формата за запитване по имейл ако за Вас е удобно. Ние ще се свържем с Вас в най - кратък срок. 

Контакти:
град Добрич
ул. Иван Хадживълков 2
Тел.: 058 / 603219
Gsm: 0893 / 527129
Email: info@kontiki.bg
WebSite: Продукти - kontiki.bg
топ продукти
Най-новото в магазина