Меню

За нас


За нас
          КОНТИКИ e eкип от опитни професионалисти - ентусиазирани, целеустремени и активни хора, които по най - оптимален начин използват своя потенциал при всяка поставена цел. 
          Над 30 години КОНТИКИ се разраства, за да се превърне в най-известната регионална компания за контрол на вредителите в Североизточна България.

          Интегрирания контрол на битови и складови вредители е наш основен предмет на дейност - фумигация на зърно, дезинсекция, дератизация, дезинфекция, мониторинг на съхранявана продукция и вредители. Пробонабиране от складове, силози, контейенри. 

          Доверието, което изградихме през десетките години до днес, ни задължава да дадем най - доброто от себе си, за да продължим  да бъдем лидери в Североизточна България! Ние предлагаме на нашите партньори и приятели качествени продукти и ефeктивни услуги на конкурентни цени. 

          Фирма Контики, гр. Добрич с дългогодишен опит предлага следните услуги на територията на Североизточна България от 1990 година до днес:

Фумигация - на зърнена продукция ( пшеница, слънчоглед, царевица, ечемик, боб, грах, леща, нахут, семена ) срещу складови вредители, като гъгрици, молци, акари в мелници, складове, силози, липове, кораби, контейнери, производствени помещения и прилежащи площи.
- Дератизация - методи и средства за унищожаване на гризачи като мишки и плъхове, които са резервоари на инфекции и вредители на селскостопанско и друго имущество.
- Дезинсекцияметоди и средства за унищожаване на вредните членестоноги – паразити и преносители на инфекциозни и инвазионни болести по хората и животните.
- Дезакаризация - 
методи и средства за унищожаване на кърлежите, които са резервоари на инфекции и преносители на инфекциозни и инвазионни болести по хората и животните.
Дезинфекцияметоди и средства за обезвреждане или редуциране броя на патогенните микроорганизми във външната среда. 
- Девастация - комплекс от методи за борба с паразитни болести, насочена към унищожаване на инвазионните агенти във всички фази на жизнения им цикъл. 
- Продукти за растителна защита и биоциди  - широка гама продукти за контрол на вредители.

          ​Като най - опитен лидер от 1990 година на територията на Североизточна България извършва професионални обработки срещу хлебарки, бълхи, кърлежи, дървеници, мравки, мухи, оси, паяци, каркаяци, дървояди,къртици,птици и вредни гризачи (мишки, плъхове, съсели, белки, и др.) на частни и обществени сгради, еднократно или с абонаментни ДДД договори. 

          КОНТИКИ ООД работи съгласно наредба № 1 от 5 януари 2018 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции,дезинсекции и дератизации. КОНТИКИ членува в Национална Асоциация по Пест Контрол - България - НАПКБ.

Имате въпрос за нашите продукти и услуги? Искате да се консултирате с нас безплатно?
Може да ни потърсете на номер 
+35958603219 ;  +359893527129 или да пишете на нашия мейл адрес info@kontiki.bg , както и да попълните формата за контакт с нас.
Ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.