Меню

ОБЕКТИ


ОБЕКТИ
          Като лидер от 1990 година до днес, фирма КОНТИКИ извършва професионални ДДД услуги срещу насекоми и гризачи; Фумигация и растително-защитни услуги в Североизточна България.

          Нашите опитни професионалисти са ентусиазирани, целеустремени
и активни хора, които по най - оптимален начин използват своя потенциал при всяка поставена цел.


          Обектите с които работим абонаментно са наши уважавани партньори и клиенти.
Те са водещи предприятия в областта на хранително – вкусовата и лека промишленост, зърно производството, съхранението на зърнени храни, животновъдството, туризма, държавни и административни учреждения.

          Направете запитване - Договор за Дератизация Дезинсекция и Дезинфекция - Фуражен Завод, Мелница, Складова База, Силозно стопанство, Зърнохранилища, Животновъдни обекти като овцеферми, козеферми, птицеферми, свинекомплекси, рибарници, кравеферми и всички останали от сектор животновъдство. Административни и обществени сгради, Детски Градини, Сладкарници, Молове, Търговски центрова, Хранителни магазини и всички други, които имат потребност от специалисти в контролирането на вредителите!

Направете запитване - Фумигация
Направете запитване - Продукти

          Нашият екип с радост ще Ви консултира и помогне при всеки възникнал казус по време на бъдещата ни дейност. Може да се свържете с нас на телефон 058/603219 и 0893527129 или да ни пишете тук