Меню

Доставка на пратка при покупка


Доставка и плащане

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин КОНТИКИ се извършва:
 • Наложен платеж - в брой при получаване на пратката от куриер   [https://www.otrovi.com/media/wysiwyg/econt-logo-f.jpg]  и SPEEDY
 • Kасови бонове и фактури за покупки от платформата КОНТИКИ се издават от КОНТИКИ ООД.

ЦЕНА И СРОК НА ДОСТАВКА
 • Цената на доставката в онлайн магазин КОНТИКИ е съгласно условия на куриерските фирми SPEEDY и  ECONT. Точната цена за доставка за вашата поръчка ще бъде калкулирана в процеса на обработваане на вашата поръчка от съответната куриерска фирма, която сте избрали за доставка. 
 • Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт и Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена на адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.
 • Всички поръчки, направени след 15:00 ч. в рамките на делничен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден и биват получени на по-следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента). Всички поръчки, направени през уикенда се обработват и изпращат в понеделник или вторник и биват получени във вторник или сряда.
 • Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват в първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката.
 • Всеки клиент на КОНТИКИ си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда.
 • Всички продукти от магазина КОНТИКИ – могат да бъдат закупени и на място от нашия магазин с адрес гр.Добрич ул.Иван Х.Вълков 2 всеки работен ден между 9.00 -18.00 часа.

 • За да сте сигурни че продукта, който желаете да вземете директно от нашия магаин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон: 0893527129 и 058/603219 .

 • Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 7 работни дни и зависи от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт. При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 • Вие имате право да се откажете от поръчката, ако срокът за изпълнението й е не приемлив за Вас.


КОНТИКИ ООД си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или собствени служители, или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните поради адреса на доставка или параметрите на стоката като размери или тегло.

Запазваме си правото, да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива.


Отговорност:

Електронен магазин КОНТИКИ не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на окомплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

Връщане и замяна на стока:

В срок от 30 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, ако са спазени следните условия:
1. Запазен отличен търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и други повреди по нея).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. 

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Адрес за връщане на стоката:
гр.Добрич ул.Иван Х.Вълков 2 до КОНТИКИ ООД 
ТЕЛ: 0
893527129 и 058/603219