Меню

Гел против хлебарки Магнум Адвион, Мнението на специалистите!


Гел против хлебарки Магнум Адвион, Мнението на специалистите!
Гел против хлебарки е популярен продукт за борба с вредителите, произведен от Syngenta, Bayer, MYLVA. 
Това е формула на гел примамка, специално предназначена за насочване и елиминиране на различни видове хлебарки.
Гелът е привлекателен за хлебарки и съдържа мощен инсектицид, който ефективно ги убива. Advion Gel обикновено се използва в жилищни и търговски помещения за контрол на нашествията от хлебарки. Важно е да следвате инструкциите на етикета на продукта за безопасна и ефективна употреба. Ако имате някакви конкретни въпроси относно тези гелове или се нуждаете от помощ при контрола на вредителите, не се колебайте да попитате! Контики от 1990 година успешно унищожава цялата популация на вредните хлебарки в дома и бизнеса ви.

Нашият екип Ви е подготвил общо ръководство за това как да използвате Магнум гел или Адвион Гел, ефективно за контрол на вредителите:

[/userfiles/files/802608-650x489_0.jpg]

1. Идентифицирайте проблемните зони: Определете къде хлебарките са най-активни във вашия дом или бизнес, като например близо до източници на храна, пукнатини или други скривалища. Кафемашини?
2. Пригответе гела: Отстранете капачката от тубата и прикрепете предоставения накрайник за нанасяне. Изстискайте малко количество гел с размер на грахово зърно в местата, където е вероятно да се срещат често хлебарки. За професионалистите, съветваме да използват Апликатор за инсектициден гел Apligel.
3. Нанесете гела: Нанесете малки точки или линии от гел по протежение на пукнатини и цепнатини, зад уреди, под мивки, по протежение на первази и всякакви други места, където има хлебарки. Не прилагайте в зони, които наскоро са били третирани с инсектициди.
4. Наблюдавайте и нанасяйте повторно: Проверявайте редовно станциите за примамка, за да видите дали са били изконсумирани или изсъхнали. Нанесете отново гела, ако е необходимо, за да поддържате пресен източник на храна за хлебарките.
5. Спазвайте подходяща хигиена: Поддържайте дома или бизнеса си чисти и без остатъци от храна, за да намалите привлекателността на района за хлебарки.
6. Следвайте предпазните мерки: Винаги четете и следвайте внимателно инструкциите на етикета на продукта. Съхранявайте гела на място, недостъпно за деца и домашни любимци.
7. Консултирайте се с професионалист: Ако се сблъсквате със сериозно заразяване или имате притеснения относно използването на продукта, обмислете да се свържете с професионалист по борба с вредителите за помощ. Не забравяйте, че всяка ситуация може да варира, така че е важно да адаптирате тези стъпки, за да отговарят на специфичните нужди на вашите усилия за борба с вредителите. Ако имате още въпроси или се нуждаете от допълнителна помощ, не се колебайте да попитате!

[/userfiles/files/advion-hlebarki-gel-30gr-syngenta.jpg]

Как да използваме безопасно гел против хлебарки? 

Когато се използва в съответствие с инструкциите на производителя, обикновено се счита за безопасен за употреба от хората. Въпреки това винаги е важно да спазвате предпазните мерки, за да сведете до минимум потенциалните рискове. Ето някои съвети за осигуряване на безопасна употреба на геловете:
1. Прочетете етикета: Преди да използвате гел, внимателно прочетете и следвайте всички инструкции, предоставени от производителя върху етикета на продукта.
2. Използвайте ръкавици: Носете ръкавици, когато нанасяте гела, за да избегнете директен контакт с кожата.
3. Пазете от деца и домашни любимци: Съхранявайте гела на сигурно място, далеч от деца и домашни любимци, за да предотвратите случайно поглъщане.
4. Избягвайте замърсяване на хранителни и водни източници: Не нанасяйте гел близо до места за приготвяне на храна или на места, където може да влезе в контакт с хранителни или водни източници.
5. Проветрете района: Осигурете добра вентилация, когато нанасяте гела, за да сведете до минимум вдишването на изпарения.
6. Почистете излишния гел: Избършете излишния гел и измийте добре ръцете си след работа с продукта.
7. Консултирайте се с професионалист: Ако имате притеснения относно използването на продукта или ако се сблъсквате с голямо заразяване, помислете за консултация с професионалист по контрол на вредителите за помощ. Като следвате тези указания за безопасност, можете ефективно да използвате геловете за контрол на вредителите, като същевременно минимизирате всички потенциални рискове за вашето здраве и безопасност. Ако имате още въпроси или притеснения, не се колебайте да ни попитате!

[/userfiles/files/gel-za-hlebarki-magnum-40-gr-advion-30-gr-650x489_0.jpg]

КОНТИКИ е семеен бизнес, създаден в началото на 1990 г. със седалище в град Добрич. Над 30 години КОНТИКИ се разраства, за да се превърне в най-известната регионална компания за контрол на вредителите в Североизточна България. Клиентите ни продължават да получават изключителен контрол на вредителите, контрол на птици и санитарни услуги. Всеки клиент е важен за нас. Ние се гордеем с предоставянето на висококачествена и надеждна услуга. Нашият акцент е върху обслужването на клиента по най-добрия възможен начин и изграждането на дългосрочни отношения на взаимно доверие и приятелство. Имаме дезинфектори във всички райони на Североизточна България, така че нашите клиенти могат да получат бързо обслужване от дезинфектори, които са запознати с района и обектите.

В КОНТИКИ имаме над 30 години реален опит в проектирането и внедряването на специализирани решения за борба с вредителите. Ние обслужва всички видове индустрии, включително: барове, клубове, кафенета, ресторанти, хотели и пансиони, както и старчески домове, фабрики, складове и органични ферми за производство на растения и животни. Обектите с които работим абонаментно са наши уважавани партньори и клиенти. Те са водещи предприятия в областта на хранително – вкусовата и лека промишленост, зърно производството, съхранението на зърнени храни, животновъдството, туризма, държавни и административни учреждения в цяла Североизточна България - Варна, Добрич, Шумен, Нови Пазар, Силистра, Тервел, Дулово, Провадия, Девня, Балчик, Каварна, Шабла, Разград, Исперих, Кубрат, Търговище.

Свържете се с вашия местен специалист по борба с вредителите днес за третиране срещу хлебарките

Нашият опитен офис персонал е на разположение от 8:00 до 18:00 часа от понеделник до петък, за да отговори на всички запитвания и заявки за пръскане срещу хлебарки или продукти срещу тях.