Меню

Как да премахнем мишките без отрова ? Ето 5 хуманни решения!


Как да премахнем мишките без отрова ? Ето 5 хуманни решения!
Има няколко хуманни начина да премахнете мишките от дома си, без да използвате отрова.

Ето някои методи, които можете да опитате:

1. Живи капани: Купете или направете жив капан и го примамете с нещо примамливо за мишката, като фъстъчено масло,семена или твърдо сирене. След като мишката влезе в капана, пуснете я на открито поле или гориста местност далеч от дома ви.

2. Запечатайте входните точки: Проверете дома си за отвори, в които биха могли да влязат мишки, и ги запечатайте с уплътнител, телена мрежа или стоманена вата, за да предотвратите навлизането на повече мишки. Заложете лепливи капани за мишките в ъглите на стаите.

3. Използвайте възпиращи средства: Поставете естествени възпиращи средства като ментово масло, нафталин или урина на хищници около местата, където мишките влизат, за да ги възпирате да влязат вътре. Защо не и джак ръсел на двора?

4. Поддържайте чист дом: Уверете се, че сте почистили всички трохи от храна или разляти течности, които биха могли да привлекат мишки, и съхранявайте храната в херметически затворени контейнери, за да предотвратите достъп.

5. Ултразвукови устройства: Помислете за използването на ултразвукови устройства, които излъчват високочестотни звукови вълни, за да отблъснат мишките от дома ви. Използвайки тези методи, можете ефективно да премахнете мишките от дома си, без да прибягвате до използването на отрова.

Доверете се на инстинктите си: Ако имате някакви съмнения или притеснения относно средствата за контрол, доверете се на интуицията си и потърсете компания за борба срещу вредителите.

В КОНТИКИ имаме над 30 години реален опит в проектирането и внедряването на специализирани решения за борба с вредителите. Ние обслужва всички видове индустрии, включително: барове, клубове, кафенета, ресторанти, хотели и пансиони със закуска, както и старчески домове, фабрики, складове и органични ферми за производство на растения и животни. Обектите с които работим абонаментно са наши уважавани партньори и клиенти. Те са водещи предприятия в областта на хранително – вкусовата и лека промишленост, зърно производството, съхранението на зърнени храни, животновъдството, туризма, държавни и административни учреждения. 

Свържете се с вашия местен специалист по борба с вредителите днес за безплатна оферта. Както и да сключите с нас договор за ДДД услуги

КОНТИКИ е семеен бизнес, създаден в началото на 1990 г. със седалище в град Добрич. Над 30 години КОНТИКИ се разраства, за да се превърне в най-известната регионална компания за контрол на вредителите в Североизточна България. Клиентите ни продължават да получават изключителен контрол на вредителите, контрол на птици и санитарни услуги. Всеки клиент е важен за нас. Ние се гордеем с предоставянето на висококачествена и надеждна услуга. Нашият акцент е върху обслужването на клиента по най-добрия възможен начин и изграждането на дългосрочни отношения на взаимно доверие и приятелство. Имаме дезинфектори във всички райони на Североизточна България, така че нашите клиенти могат да получат бързо обслужване от дезинфектори, които са запознати с района и обектите.

Ние сме една от малкото големи фирми в България, които застават с целият си авторитет и опит пред Вас, като нашата дейност се ръководи от 
висококвалифициран специалист!
- Агроном растителна защита Аграрен университет - Пловдив.
- Техник-Технолог в хранително-вкусовата промишленост - Зърносъхранение, зърнопреработка и производство на фуражи
- Технолог - Фумигация и обеззаразяване на площи, помещения и растителна продукция срещу вредители - Лесотехнически Университет, София.
- Ръководител услуги - Дератизация, Дезинсекция, Дезинфекция  - НЦЗПБ, София.
- Ръководител услуги - Девастация, Дезинфекция - Тракийски университет, Стара Загора

Нашият опитен офис персонал е на разположение от 8:00 до 18:00 часа от понеделник до петък, за да отговори на всички запитвания на клиенти.