Меню

Как да премахнем хлебарките ?


Как да премахнем хлебарките ?
Хлебарките, известни още като бръмбари, са неприятни насекоми, които може да се появят в дома ви и да причинят дразнене и дискомфорт. Ето няколко метода, които можете да използвате, за да ги премахнете: 

1. Почистване и дезинфекция на зоната, където са забелязани хлебарките. Премахнете източниците на храна и влага, които привличат хлебарките. Използвайте препарати за почистване и дезинфекция, за да премахнете всякакви остатъци и да унищожите причинителите на инфекция.

2. Използвайте инсектициди. Можете да използвате много видове препарати като течности, спрейове, гелове или прахове, които са специално формулирани за унищожаване на хлебарки. Нанесете ги върху засегнатите области и следвайте инструкциите на опаковката.

3. Поддържайте чистота и хигиена в дома си. Редовното почистване и премахване на хранителни остатъци може да предотврати появата на хлебарки. Почистете редовно кухнята, отоплителните уреди и други места, където може да има остатъци от храна или влага. 

4. Проверявайте редовно кухненските шкафове и парапети за наличие на хлебарки. Предпазване с помощта на мрежи и затваряне на пукнатини - поставете мрежи на прозорците и вратите, за да предотвратите хлебарките да проникнат в дома ви. Затворете пукнатините и отстранете пукнатините, чрез които хлебарките могат да влязат във вашия дом.

5. Ако проблемът продължава, обръщайте се към професионален изтребител на вредители, за да ви помогне да се отървете от хлебарките по ефикасен начин.

В КОНТИКИ имаме над 30 години реален опит в проектирането и внедряването на специализирани решения за борба с вредителите. Ние обслужва всички видове индустрии, включително: барове, клубове, кафенета, ресторанти, хотели и пансиони със закуска, както и старчески домове, фабрики, складове и органични ферми за производство на растения и животни. Обектите с които работим абонаментно са наши уважавани партньори и клиенти. Те са водещи предприятия в областта на хранително – вкусовата и лека промишленост, зърно производството, съхранението на зърнени храни, животновъдството, туризма, държавни и административни учреждения. 

Свържете се с вашия местен специалист по борба с вредителите днес за третиране срещу хлебарките

КОНТИКИ е семеен бизнес, създаден в началото на 1990 г. със седалище в град Добрич. Над 30 години КОНТИКИ се разраства, за да се превърне в най-известната регионална компания за контрол на вредителите в Североизточна България. Клиентите ни продължават да получават изключителен контрол на вредителите, контрол на птици и санитарни услуги. Всеки клиент е важен за нас. Ние се гордеем с предоставянето на висококачествена и надеждна услуга. Нашият акцент е върху обслужването на клиента по най-добрия възможен начин и изграждането на дългосрочни отношения на взаимно доверие и приятелство. Имаме дезинфектори във всички райони на Североизточна България, така че нашите клиенти могат да получат бързо обслужване от дезинфектори, които са запознати с района и обектите.

Нашият опитен офис персонал е на разположение от 8:00 до 18:00 часа от понеделник до петък, за да отговори на всички запитвания и заявки за пръскане срещу хлебарки.