Меню

Как да изберем фирма за борба с вредителите ? Дератизация Дезинфекция Дезинсекция Фумигация


Как да изберем фирма за борба с вредителите ? Дератизация Дезинфекция Дезинсекция Фумигация
Как да изберем фирма за борба с вредителите ? Ето 10 важни стъпки, които да следвате:


Проучете различни компании за борба с вредителите във вашия район: Потърсете компании, които имат добри отзиви и оценки и са лицензирани и застраховани.

Помислете за репутацията на компанията: Потърсете компания, която има добра репутация в индустрията и е в бизнеса от много години.
Фирмите с дългогодишна история разполагат със завидни знания и умения. В случай на сериозен здравословен проблем и можете да избирате между двама или трима лекари, кой от тях бихте избрали ? Млад без опит или дългогодишен доказал се през годините специалист с много стаж и умения ? 

Проверете идентификационните данни на компанията: Уверете се, че компанията е лицензирана и сертифицирана да предоставя услуги за борба с вредителите във вашия район. 

Поискайте препоръки: Говорете с приятели, семейство или съседи, които са използвали услуги за борба с вредителите в миналото, за да получите препоръки.

Получете повече оферти: Поискайте оферти от няколко различни компании, за да можете да сравните цени и услуги. Много фирми предлагат ниска цена, която привлича клиентите, но обикновенно това е за сметка на качеството, както и в други браншове за услуги и продукти.

Попитайте за техните методи и техники: Разберете какви методи и продукти използва компанията за контрол на вредителите и се уверете, че са безопасни за вашият бизнес, семейство и домашни любимци.

Попитайте за гаранции: Разберете дали компанията предлага някакви гаранции за своите услуги и какви са правилата и условията. Ще поемат ли отговорност в случай на рекламацията или ще излязат от положение ?

Проверете за застрахователно покритие: Уверете се, че компанията има застраховка за отговорност за покриване на щети, които могат да възникнат по време на процеса на контрол на вредителите.

Прочетете внимателно договора: Уверете се, че разбирате всички условия на договора, преди да подпишете договор с компания за борба с вредителите.

Доверете се на инстинктите си: Ако имате някакви съмнения или притеснения относно дадена компания, доверете се на интуицията си и потърсете друга компания, с която се чувствате по-комфортно.
Проучете ръководителя или собственика на фирмата. Никой не би отишъл при зъболекар, ако знае, че до преди няколко години е бил строител или аниматор в хотел, нали? 

В КОНТИКИ имаме над 30 години реален опит в проектирането и внедряването на специализирани решения за борба с вредителите. Ние обслужва всички видове индустрии, включително: барове, клубове, кафенета, ресторанти, хотели и пансиони със закуска, както и старчески домове, фабрики, складове и органични ферми за производство на растения и животни. Обектите с които работим абонаментно са наши уважавани партньори и клиенти. Те са водещи предприятия в областта на хранително – вкусовата и лека промишленост, зърно производството, съхранението на зърнени храни, животновъдството, туризма, държавни и административни учреждения. 

Свържете се с вашия местен специалист по борба с вредителите днес за безплатна оферта. Както и да сключите с нас договор за ДДД услуги

КОНТИКИ е семеен бизнес, създаден в началото на 1990 г. със седалище в град Добрич. Над 30 години КОНТИКИ се разраства, за да се превърне в най-известната регионална компания за контрол на вредителите в Североизточна България. Клиентите ни продължават да получават изключителен контрол на вредителите, контрол на птици и санитарни услуги. Всеки клиент е важен за нас. Ние се гордеем с предоставянето на висококачествена и надеждна услуга. Нашият акцент е върху обслужването на клиента по най-добрия възможен начин и изграждането на дългосрочни отношения на взаимно доверие и приятелство. Имаме дезинфектори във всички райони на Североизточна България, така че нашите клиенти могат да получат бързо обслужване от дезинфектори, които са запознати с района и обектите.

Ние сме една от малкото големи фирми в България, които застават с целият си авторитет и опит пред Вас, като нашата дейност се ръководи от
висококвалифициран специалист!
- Агроном растителна защита Аграрен университет - Пловдив.
- Техник-Технолог в хранително-вкусовата промишленост - Зърносъхранение, зърнопреработка и производство на фуражи
- Технолог - Фумигация и обеззаразяване на площи, помещения и растителна продукция срещу вредители - Лесотехнически Университет, София.
- Ръководител услуги - Дератизация, Дезинсекция, Дезинфекция  - НЦЗПБ, София.
- Ръководител услуги - Девастация, Дезинфекция - Тракийски университет, Стара Загора

Нашият опитен офис персонал е на разположение от 8:00 до 18:00 часа от понеделник до петък, за да отговори на всички запитвания на клиенти.